Dra. Berta DÝaz

Dra. Berta Diaz Feijoo

CurrÝculum vitae

Formaciˇ UniversitÓria i Especialitzada:

- Llicenciada en Medicina i Cirurgia Universitat de Barcelona, 1991-1997.

- Metge especialista en ObstetrÝcia i Ginecologia via MIR. ResidŔncia hospitalÓria entre 1998-2002 a l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron.

- Doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat Aut˛noma de Barcelona el 2007, mitjanšant la presentaciˇ de la tesi doctoral "Estudi prospectiu per la validaciˇ de la tŔcnica del gangli sentinella en cÓncer de cŔrvix inicial".

- Facultativa especialista d'ObstetrÝcia i Ginecologia de l'Hospital Materno-Infantil de la Vall d'Hebron, a la Unitat de Ginecologia Oncol˛gica, des de 2003.

-Professora clÝnic associat de la facultat de Medicina de la Universitat Aut˛noma de Barcelona des de 2011.

- Equip docent del M└STER en Laparosc˛pia i Patologia del S˛l PelviÓ de la Universitat Aut˛noma de Barcelona, que es desenvolupa en el Hosp. Vall d'Hebron.

- MÚs de 20 publicacions en els ˙ltims darrers 6 anys en revistes internacionals amb factor d'impacte.

LÝnies de recerca:

- Estudi prospectiu per la validaciˇ del gangli sentinella en cÓncer de cŔrvix inicial. PR (AMI): 53/2005. Investigador principal: Berta Diaz.

- Estudi aleatoritzat fase III de la limfadenectomia paraa˛rtics preterapŔutica en dones amb cÓncer de cŔrvix localment avanšat pretractament amb quimioradioterapia. PR (AMI): 140/2010.