Català  |  Castellano

Servei de Ginecologia
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Àrea Materno-Infantil

Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129 - 08035 Barcelona
Telèfon: 93 489 30 00
info@ginecologiavhebron.com
Servei de Ginecologia Hospital Universitari Vall d'Hebron
Sala de premsa
 
news
24/11/2013 – El Periódico de Catalunya
Atenció exprés per a càncers ginecològics. Article de la periodista Àngels Gallardo que explica el funcionament de la Consulta d’Atenció Immediata (CAI) de l’Hospital Universitari de Vall d´Hebron. El primer i únic consultori especialitzat en càncerginecològic instal·lat en un hospital públic català. Participa en l’article el Dr. José Luis Sánchez, responsable de la CAI Vall d´Hebron.
24/11/2013 – El Periódico de Catalunya
Noms propis. Diàriament i a la secció editorial del Periódico de Catalunya, la redacció destaca els personatges que, de forma positiva o negativa, són protagonistes de la jornada. En aquesta ocasió apareix de forma destacada el Dr. José Luis Sánchez com a responsable del CAI de la Vall d´Hebron i per la tasca que desenvolupa en l’atenció exprés de pacients amb càncer ginecològic.
17/10/2012 – TVE – Telediario 15 horas – clip del fragmento
Cáncer de mama durante el embarazo, una dificultad añadida pero no fatal. Reportatge dels Serveis Informatius de TV3 que inclou una entrevista amb la Dra. Isabel Rubio.
19/10/2012 – TV3 – TN Migdia – min. 37:37
Dia Mundial del càncer i Càncer de mama durant l’embaràs. Un reportatge de Mònica Bertran i Marta Arrufat en el qual es mostra la incidència del càncer de mama en la població femenina a l’actualitat, i el fet de patir aquest tipus de càncer durant l’embaràs. Participen la Dra. Isabel Rubio, la Dra. Cristina Saura i el Dr. Octavi Córdoba.
17/10/2012 –El Periódico de Catalunya
Mares malgrat el cáncer. Article de la periodista Àngels Gallardo que aborda el tema: embaràs i càncer de mama. Inclou reflexions i opinions de la Dra. Isabel Rubio.
17/10/2012 – La Razón de Catalunya
Ser madre con cáncer de mama hoy es posible. Article periodístic en el qual s’informa del programa específic que l'Hospital Universitari Vall d'Hebron porta a terme amb pacients embarassades que pateixen càncer de mama.
17/10/2012 – La Vanguardia
Embarassades amb químio. Ampli reportatge d’Ana Macpherson on aborda els avenços de la medicina. En aquesta ocasió relata que l'Hospital Universitari de Vall d'Hebron presenta 24 casos de càncer de mama tractats durant la gestació i exposa les opinions i experiència d’algunes de las pacients tractades.
27/09/2011 - TVE - La Mañana: Saber vivir - min. 01:01:00
Soluciones a las pérdidas de orina. Reportatge en el qual s'inclou informació sobre la Unitat de Sòl Pelvià Postpart. Hi intervenen els doctors Anabel Montero i José Luis Sanchez Iglesias.
22/08/2011 - El Periodico de Catalunya
Vall d'Hebron ofrece la primera unidad pública de terápia vaginal. Article d'Àngels Gallardo amb explicacions del doctor Jose L. Sanchez Iglesias sobre la unitat.
15/08/2011 - TV3 - TN Migdia - min. 17:17
Recuperar la força del Sòl Pelvià desprès del part. Reportatge dels Serveis informatius de TV3 que inclou una entrevista a la doctora Anabel Montero.
01/08/2011 - El Mundo.es
Una consulta exclusiva para las mujeres después del parto. Article de la periodista Laura Tardón en el qual presenta la unitat de Sòl Pèlvic postpart. Participa el Dr José L. Sánchez Iglesias.
12/07/2011 - La Vanguardia
DIT Sustituto actual de la ligadura de trompas. Monogràfic especial sobre el DIT, mètode ESSURE, que inclou una entrevista amb els doctors J. Xercavins F. Eyzaguirre i J. Gregori.
12/07/2011 - TVE - Telediario 21 horas - min. 42:33
Vall Hebron pone en marcha una consulta pionera. Notícia sobre la unitat per a la prevenció i tractament del Sòl Pelvià. Hi participen els doctors Anabel Montero i José L. Sanchez Iglesias
28/06/2011 - La Vanguardia. Suplemento Salud y Vida
DIT Sustituto actual de la ligadura de trompas. Pàgina especial en què s'expliquen els avantatges del mètode ESSURE i entrevista als doctors J. Xercavins, F. Eyzaguirre i J. Gregori.
05/05/2009 - Diario Médico.es
Asocian un gen a la metástasis de los tumores de endométrio. Reportatge de Patricia Morén en què s'esmenta la investigació dels doctors Antonio Gil Moreno i Jordi Xercavins.