Català  |  Castellano

Servei de Ginecologia
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Àrea Materno-Infantil

Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129 - 08035 Barcelona
Telèfon: 93 489 30 00
info@ginecologiavhebron.com
Unitats > Ginecologia general i sòl pelvià > Publicacions
Ginecologia general i sòl pelvià
Publicacions

L'activitat científica i investigadora, com a part fonamental en l'adquisició i transmissió del coneixement actual, no falta a la unitat.

L'activitat investigadora és, fonamentalment, clínica, d'aplicació pràctica en l'activitat assistencial que desenvolupa.

Hi ha una gran motivació per conèixer l'eficàcia real de les noves tècniques quirúrgiques que s'utilitzen a l'actualitat, de manera que els projectes de recerca que la unitat té en marxa a l'actualitat estan relacionats amb el TOT, TVT i l'ús de malles per la correcció del prolapse genital. No obstant això, l'ús de noves teràpies -ja siguin farmacològiques, d'electroestimulació o de nous materials a les bandes lliures de tensió- són projectes futurs que comencen a desenvolupar-se.

L'activitat investigadora no té sentit si no es contrasta amb altres equips, ni es difon. És per aquesta raó, per la qual els resultats dels estudis es presenten en comunicacions a congressos nacionals i internacionals, o es remeten a la publicació en revistes de l'especialitat.

 

Activitat científica i investigadora any 2009 <veure pdf>

Activitat científica i investigadora any 2010 <veure pdf>

Activitat científica i investigadora any 2011 <veure pdf>

Activitat científica i investigadora any 2012 <veure pdf>

Activitat científica i investigadora any 2013 <veure pdf>

Activitat científica i investigadora any 2014 <veure pdf>