CatalÓ  |  Castellano

Servei de Ginecologia
Hospital Universitari Vall d'Hebron
└rea Materno-Infantil

Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129 - 08035 Barcelona
TelŔfon: 93 489 30 00
info@ginecologiavhebron.com
Unitats > Cirurgia Endosc˛pica ginecol˛gica > Presentaciˇ i activitat assistencial
Cirurgia Endosc˛pica ginecol˛gica
Presentaciˇ i activitat assistencial
Presentaciˇ

El Servei de Ginecologia de l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron, a mÚs a mÚs de les sub-especialitats que clÓssicament li corresponen, va incorporar fa anys la de Cirurgia Endosc˛pica Ginecol˛gica: Laparosc˛pia i Histerosc˛pia, les quals comporten gairebÚ el 50% de les intervencions programades del Servei i que de les mateixes el 70% es realitzen en rŔgim de Cirurgia Major Ambulat˛ria, per la qual cosa es va crear una Órea d'Hospital de Dia.

La UCMA (Unitat de Cirurgia Major Ambulat˛ria) es troba ubicada a la 3¬ planta de l'Órea maternal, al costat dels tres quir˛fans on es realitza la major part de l'activitat quir˙rgica de la Unitat d'Endosc˛pia i de l'Órea de Reanimaciˇ Postquir˙rgica.

A la zona quir˙rgica de la 3¬ planta es troba l'Hospital de Dia per a cirurgia major ambulat˛ria amb una capacitat de 6-7 pacients a cada sessiˇ quir˙rgica. L'activitat es reparteix en: quatre sessions quir˙rgiques per laparosc˛pia i una per histerosc˛pia setmanals. L'Órea d'hospitalitzaciˇ es troba situada a la planta 9¬ de l'Hospital Maternal i les consultes a la 4¬ planta, on realitzem tres m˛duls setmanals.

A mÚs, des de juny de 2009 disposem, en el nostre centre, de la possibilitat de l'assistŔncia rob˛tica mitjanšant el sistema Da Vinci per procediments endosc˛pics mÚs complexos.

En aquesta unitat es porta a terme el diagn˛stic, tractament i seguiment d'aquelles patologies ginecol˛giques benignes que, sˇn tributÓries de tractament quir˙rgic mitjanšant abordatge laparosc˛pic.

Al Parc Sanitari Pere Virgili disposem d'un quir˛fan, un m˛dul quinzenal per a cirurgia ambulat˛ria de baixa complexitat.

Activitat assistencial

Activitat assistencial Unitat Cirurgia Endosc˛pica any 2009 <veure pdf>

Activitat assistencial Unitat Cirurgia Histerosc˛pica any 2008/2009 <veure pdf>

Activitat assistencial Unitat Cirurgia Histerosc˛pica any 2011 <veure pdf>