CatalÓ  |  Castellano

Servei de Ginecologia
Hospital Universitari Vall d'Hebron
└rea Materno-Infantil

Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129 - 08035 Barcelona
TelŔfon: 93 489 30 00
info@ginecologiavhebron.com
Unitats > Patologia MamÓria > Presentaciˇ i activitat assistencial
Patologia MamÓria
Presentaciˇ i activitat assistencial

Presentaciˇ

La Unitat de Patologia MamÓria forma part del Servei de Ginecologia i estÓ englobada en el Centre de Mama de l'Hospital Vall d'Hebron. El cap de servei Ús el responsable de la Unitat, que actualment estÓ coordinada per la Dra Isabel Rubio. Constitueix una unitat en la qual estan integrats, de la mateixa manera, cirurgians i ginec˛legs i tÚ per objectiu oferir una assistŔncia integral en el diagn˛stic de la patologia de la mama i especialment del cÓncer de mama.

L'activitat assistencial es desenvolupa en les consultes externes, el quir˛fan i la planta d'hospitalitzaciˇ.

El centre de CÓncer de Mama estÓ ubicat a l'Hospital Materno-Infantil Vall d'Hebron (AMI). La Unitat de Patologia mamÓria ocupa la planta baixa, on estan situades les consultes externes. Actualment hi ha cinc consultoris de patologia mamÓria i dos consultoris destinats a realitzar bi˛psies i cures.

Annex a les consultes es troba el Servei de Radiologia, on es realitzen programes de screening i de diagn˛stic radiol˛gic de les lesions de mama.

La unitat d'hospitalitzaciˇ es troba situada a la planta 9.

La cirurgia programada es realitza en els quir˛fans de l'AMI i la cirurgia ambulat˛ria a l'Hospital Pere Virgili.

La unitat de Patologia MamÓria Ús un dels centres del paÝs amb major nombre de pacients tractats per cÓncer de mama. TÚ una tasca assistencial i investigadora. Ofereix diagn˛stic i tractament als diferents tipus de cÓncer de mama. ColĚlabora en el seguiment i manipulament dels pacients d'alt risc amb el programa de Consell GenŔtic de l'Hospital. Treballa conjuntament amb els cirurgians plÓstics per a la reconstrucciˇ mamÓria immediata. Participa en la investigaciˇ traslacional amb el VHIO (Vall d'Hebron Institut d'Oncologia) per a la aplicaciˇ dels resultats dels assaigs clÝnics a la prÓctica diÓria i per aconseguir una medicina personalitzada.