Català  |  Castellano

Servei de Ginecologia
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Àrea Materno-Infantil

Passeig de la Vall d'Hebron, 119-129 - 08035 Barcelona
Telèfon: 93 489 30 00
info@ginecologiavhebron.com
Unitats > Organigrama assistencial
Presentació de les Unitats
Organigrama assistencial

El Servei de Ginecologia de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebrón està estructurat en tres grans unitats, a més de la unitat d’investigació, de la qual depenen una o vàries seccions operatives: la UPB, Unitat de Patologia Benigna, de la qual, també formen part les seccions de Ginecologia general i Sol pèlvic, Cirurgia endoscòpica i Ecografia ginecològica; GON: Ginecologia Oncològica i Patologia TGI i la UPM, Unitat de Patologia Mamària.

1. UPB: La Unitat de patologia benigna, es subdivideix en:

- Ginecologia general, Unitat de Sol pèlvic (USP) i urodinàmia: inclou les activitats de ginecologia no maligna i tota la patologia relacionada amb el sol pèlvic i la incontinència urinària.

- Cirurgia endoscòpica: Laparoscòpia, Histeroscòpia. Inclou les activitats de cirurgia laparoscòpica, robòtica en ginecologia no neoplàsica i Histeroscòpia. La major part d’activitat histeroscòpica es realitza en el PSPV “Parc Sanitari Pere Virgili”

- Ecografia ginecològica.

2. GON: Ginecologia oncològica i Patologia TGI “Tracte genital inferior”

Inclou totes les activitats oncològiques ginecològiques (excloent la mama) i totes les activitats relacionades amb la patologia preneoplàsica del tracte genital inferior (vulva, vagina i cèrvix) i també el papilomavirus. En l’actualitat, la cap de secció, en funcions, és la Dra. Ma. Assumpció Pérez Benavente.

3. UPM: Unitat de Patologia Mamària

És una unitat multidisciplinària formada pel diagnòstic i tractament quirúrgic del càncer de mama. La cap de secció és la Dra. Isabel Rubio Rodriguez

La plantilla total del Servei de Ginecologia està formada per 26 facultatius: un Cap de Servei, tres caps de Secció i vint-i-dos facultatius especialistes.